Vyplácame zľavy za 2. polrok 2018

Prišiel čas, kedy opäť odmeňujeme našich verných zákazníkov za nákupy v predajniach COOP Jednota!

vyplacanie-zliav-za-2-polrok-2019

Zákazníci, ktorí v čase od 1.7.2018 do 31.12.2018 evidovali svoje nákupy na nákupnú kartu COOP Jednota, si môžu od 4.4.2019 začať uplatňovať zľavu za 2. polrok 2018.

Vernostný systém skupiny COOP Jednota je nastavený tak, aby zákazníkom vracal reálnu peňažnú hodnotu, nie fiktívne body, ani darčeky. Zákazníkovi sa z objemu nákupu za príslušný polrok vypočíta zľava v eurách a získava tak reálne peniaze, ktoré sa mu aj reálne odrátajú z ďalšieho nákupu.

Kto každý má nárok na zľavu? 

Na zľavu majú nárok aktívni držitelia Nákupnej karty COOP Jednota Klasik, teda tí zákazníci, ktorí v období od 01.07. do 31.12.2018 zaevidovali svoje nákupy na nákupnú kartu v hodnote aspoň 50 €. Zákazník, ktorý svoje nákupy začal na COOP kartu evidovať až v 1. polroku 2019, teda až od 1.1.2019, si bude môcť zľavu uplatniť v roku 2019 v stanovenom termíne vyplácania zliav za 1. polrok 2019. Je dôležité poznamenať, že si zľavu môže uplatniť iba osoba uvedená na nákupnej karte a iba prostredníctvom plastovej karty. Zľavu nie je možné si uplatniť na dočasnú papierovú kartu ani prostredníctvom digitálnej karty v mobile. 

Ako zistí zákazník výšku svojej zľavy?

Zákazník má viacero možností. Jednou z možností ako zistiť výšku zľavy, je vytvorenie digitálnej nákupnej karty v mobilnej aplikácii COOP Jednota. Stačí len aplikáciu nainštalovať do svojho mobilného telefónu a vytvoriť si digitálnu verziu nákupnej karty COOP Jednota. Nákupná karta sa  môže digitalizovať dvomi spôsobmi – zosnímaním čísla karty (číslo pod čiarovým kódom zo zadnej strany karty) pomocou fotoaparátu mobilného telefónu alebo zadaním čísla karty priamo pomocou klávesnice.  Tým zákazníkom, ktorým sa vyobrazí informácia, že načítaný čiarový kód je neplatný, odporúčame zavolať na bezplatné telefónne číslo 0800 555 567, kde vám zamestnanci COOP Jednoty Slovensko zistia dôvod neplatnosti karty a poradia ako ďalej postupovať. Zákazníci, ktorí preferujú skôr internet, si môžu svoju zľavu pozrieť na webovej stránke www.coop.sk v časti „Moja nákupná karta“. Stačí len zadať číslo nákupnej karty. V oboch prípadoch  (v mobilnej aplikácii aj na webovej stránke) sa zákazníkovi okrem výšky zľavy vyobrazí aj informatívny stav jeho nákupov  od 1.1.2019.  Taktiež sa mu vyobrazia všetky predajne, v ktorých si zľavu môže uplatniť. Naďalej však platí, že výšku zľavy sa zákazník dozvie na ústredí materskej COOP Jednoty alebo na COOP Jednote Slovensko.

Aké ďalšie výhody prináša nákupná karta?

Okrem úspory peňazí v predajniach COOP Jednota prináša COOP karta aj ekonomické výhody u externých partnerov, ktorými sú: CK TATRATOUR Slovakia a TIP travel; CK BUBO; Nábytok Tempo Kondela; AQUAPARK Poprad; Slovenské liečebné kúpele Piešťany a Smrdáky; spoločnoť ZAREN s. r. o.; Kúpele Lúčky; Bardejovské Kúpele. Informácie o podmienkach poskytnutia zľavy partnermi sa dozviete na www.coop.sk v časti „Nákupná karta – Zľavy u partnerov“.

Zobraziť leták PDF.

Prečítajte si viac informácií o nákupnej karte COOP Jednota.